Реклама

Ново в сайта

Морган Плаза - супер лукс в 7-звезден хотел

Морган Плаза Пекин (Morgan Plaza Beijing) е супер луксозен 7 звезден хотел в Пекин, Китай. Строителството на “Морган Плаза” започна през 2002 година и трябвало да бъде завършен точно преди откриването на Олимпийските игри в китайската столица Пекин през 2008 г. А той изглежда сякаш инженерите и архитектите са търсили вдъхновение и са преформулирали олимпийския девиз “По-бързо, по-високо, по-силно” в нещо като “Екстравагантно, луксозно, свръх изобилно". Смятаното за един от най-новите символи на Китай, архитектурно чудо се намира в оживения квартал Чанган в северната част на Пекин. Близо до Националния стадион на Пекин( Птиче гнездо), Националният воден център на Пекин( Водният куб) , както и до Националната библиотека - районът, в който се намират най-скъпите сгради в целия град.

Гостите, отседнали в 48-етажния 7-звезден хотел “Морган Плаза”, ще ползват повече от един милион квадратни метра разгъната застроена площ, в които се помещават центрове за пазаруване, модерни апартаменти, най-добрият японски ресторант и собствен самостоятелен храм. Обещаващото съотношение три към едно между обслужващ персонал и гости на хотела е гаранция, че всеки от тях ще бъде обслужван и глезен по всякакъв начин. 270-те стаи са оборудвани комфортно и луксозно с оборудване от най-високото ниво, което можете да си представите.
Известен е още под името Пангу. Той е най-новата икона на Китай и най-новия шедьовър на световно известния архитект Кипър Лий - човека построил Тайпе 101 - втората най-висока сграда в света. Хотелът съдържа две здания със стаи, храм, един от най-добрите японски ресторант в света и 600 метров коридор. Там ще се отдадете на спиращи дъха гледки към Олимпийския театър на мечтите, както и на удивителния изглед на звездното небе.

>/center>

Няма коментари